[Yazlist] ztest: Only responds after hiiting 'return'

Sieburgh,Wouter Wouter.Sieburgh at oclc.org
Thu Mar 31 16:54:34 CEST 2011


Hi

 

For a new project, I'm trying to start with ztest (using yaz-4.1.1).

 

Whenever I start ztest, e.g. as: 

./yaz-ztest -v all  -w $PWD -i localhost:22000

 

I see on the terminal a lot of log messages, the tail of which is:

 

16:48:08-31/03 d001017d722b0000 [loglevel] returning NO log bit for
'requestdetail' 

16:48:08-31/03 d001017d722b0000 [loglevel] returning NO log bit for
'odr' 

16:48:08-31/03 d001017d722b0000 [debug] Entering event loop.

 

but: a yaz-client cannot connect to this server. 

 

However: If I hit the 'return' key in the terminal in which ztest is
running, I get messages like:

 

 

And the, on the ztest terminal, I see messages like:

16:50:00-31/03 d0a13f649a2b0000 [debug] ir_session (input)

16:50:00-31/03 d0a13f649a2b0000 [session] Connection closed by client

16:50:00-31/03 d0a13f649a2b0000 [debug] ir_session (input)

 

And after that, a yaz-client can connect to ztest!

 

 

Any reason for ztest to be 'lazy' at first. Any clue where the involved
piece of code is, so I can strip that if required ?

 

Thanks in advance, 

 

 

 

Wouter Sieburgh
Senior Developer * OCLC B.V.
Schipholweg 99 * P.O. Box 876 * 2300 AW Leiden * The Netherlands
t +31-(0)71-524 6636 * f +31-(0)71-522 31 19 
e wouter.sieburgh at oclc.org <mailto:wouter.sieburgh at oclc.org>  * w
www.oclc.org <http://www.oclc.org/> 

reg. nr. 28115418

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.indexdata.dk/pipermail/yazlist/attachments/20110331/fa868e8b/attachment.htm>


More information about the Yazlist mailing list